Algemene voorwaarden

 1. Inleiding
  Dit zijn de algemene voorwaarden van de website Komopbezoek. Voordat je de website gebruikt, wordt er van je verwacht de algemene voorwaarden door te hebben gelezen. Bij bezoek en/of gebruik van de website Komopbezoek ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

 2. Naamgeving
  Op de website wordt er gesproken over verschillende personen. Te weten:
  Beheerder, dit betreft degene die een account heeft aangemaakt voor zichzelf danwel voor een ander op Komopbezoek.

  Gebruiker, dit betreft elke persoon die Komopbezoek bezoekt en/of elke persoon die gebruik maakt van een bezoekkalender die aangemaakt is door de beheerder.

  Cliënt, dit betreft de persoon of personen waarvoor een bezoekkalender op Komopbezoek is aangemaakt door de beheerder. De beheerder kan ook de cliënt zelf zijn.

  Bezoeker, dit betreft alle bovenstaande personen. Te weten de beheerder, de gebruiker, de cliënt(en) waarvoor de kalender op Komopbezoek is aangemaakt of iemand die de website enkel bezoekt.

  Komopbezoek mag niet door bezoekers worden gebruikt voor commerciële doeleinden.

 3. Account bezoekkalender
  Wanneer de beheerder een account aanmaakt zal hij een email ontvangen ter bevestiging van het aanmaken van het account. Om het account eenmalig te activeren staat er een link in deze email.
  De beheerder nodigt visite uit via de email. Uit veiligheidsoverwegingen kan er alleen toegang worden verschaft aan de bezoekkalender door een anonieme link naar de bezoekkalender die is uitgegeven aan de beheerder en gecombineerd dient te worden met het antwoord op een geheime vraag, door iemand die de bezoekkalender wil bekijken en/of gebruiken.
  De beheerder is verantwoordelijk voor welke personen hij uitnodigt om de bezoekkalender te gebruiken. Enkel de beheerder kan informatie toevoegen aan de bezoekkalender door middel van tekst in een notitie te plaatsen. Deze tekst is voor iedere gebruiker van deze bezoekkalender zichtbaar. Deze tekst mag geen medische informatie bevatten over de cliënt. Komopbezoek kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de bezoekkalender.
  Wanneer er 3 maanden niet wordt ingelogd op een account zal deze, na een email aan de beheerder worden verwijderd i.v.m. privacy redenen. De beheerder staat er vrij in om op elk moment het account en dus de bezoekkalender zelf te verwijderen.

 4. Privacy algemeen
  Komopbezoek heeft privacy hoog in het vaandel staan. Daarom vragen wij iedereen, die de website bezoekt en/of iedereen die gebruik maakt van de bezoekkalender, om rekening te houden met de privacy van de cliënt en andere gebruikers en beheerders. Er mag geen privacy gevoelige informatie, zoals medische- of andere gevoelige informatie worden gedeeld in de bezoekkalender.
  Wat doet Komopbezoek eraan om de privacy zoveel mogelijk te waarborgen voor de client, de gebruiker en de beheerder?

  • Er mag geen medische informatie gedeeld worden op de bezoekkalender.
  • De beheerder kan informatie plaatsen en tevens wissen wanneer dit gewenst is of niet meer van toepassing is.
  • De beheerder kan op ieder moment het account en de bezoekkalender verwijderen.
  • Mocht er een vermoeden zijn van misbruik neem contact met ons op.

  Komopbezoek kan de privacy niet voor 100% waarborgen, omdat Komopbezoek er geen invloed op heeft wat er inhoudelijk in de kalender wordt geschreven door beheerder, gebruiker en cliënt. Komopbezoek is niet aansprakelijk voor wat er door geruikers op de bezoekkalender wordt geschreven.
  Komopbezoek streeft ernaar om de privacy zoveel mogelijk te waarborgen. Wanneer de bezoeker vermoedt dat er misbruik wordt gemaakt van de bezoekkalender kan hij/zij dit melden via het contactformulier op de website.
  Voor meer informatie over uw privacy bekijk ons privacybeleid.

  Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25-05-2018.